dissabte, 23 de novembre del 2019

La UAB i l’Ajuntament de Cerdanyola presenten els llibres guanyadors dels Premis Literaris 2019

El proper dimecres, 4 de desembre, tindrà lloc la presentació dels guanyadors dels Premis Literaris 2019: Roser Blázquez (Novel·la), Jordi Ferrer (Poesia) i Xavier Mas (Narrativa Breu per a Joves). L’acte es celebrarà al Museu d’Art de Cerdanyola a les 19 hores.



21/11/2019
El proper dimecres, 4 de desembre, se celebrarà l’acte de presentació de les obres guardonades als Premis Literaris 2019, que organitzen conjuntament la UAB i l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès.

Els autors i les obres premiades es van donar a conèixer el passat mes de maig en l’acte de lliurament de premis que es va celebrar a la Sala Teatre de la UAB, a la Plaça Cívica. Es tracta de Roser Blázquez amb La volada del pinsà (XXV Premi de Novel·la «Valldaura – Memorial Pere Calders»), Jordi Ferrer amb Carn estranya (XXIV Premi de Poesia «Miquel Martí i Pol») i Xavier Mas pel relat Lluny (X Premi de Narrativa Breu per a Joves «Caterina Albert»). Com en edicions anteriors, les obres han estat editades pel Servei de Publicacions de la UAB.

L’acte, que tindrà lloc a les 19 hores al Museu d’Art de Cerdanyola (MAC), comptarà amb l’assistència de Carlos Cordón, alcalde de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès; Carlos Sánchez, vicerector de Relacions Institucionals i de Cultura de la UAB; Josefa Rivera, regidora de cultura de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès; i dels autors dels llibres. Durant la presentació s’anunciaran les bases de la convocatòria dels Premis Literaris 2020 i s’amenitzarà la trobada amb l’espectacle El mot és teu!, de l’il·lustrador Joma i el músic Miquel Jordà. Finalment, es lliuraran els premis de l’edició 2019 de la Nit Lab-MAC, celebrada el passat octubre al Museu d’Art de Cerdanyola.


https://www.uab.cat/web/sala-de-premsa/detall-de-noticia/la-uab-i-l-8217-ajuntament-de-cerdanyola-presenten-els-llibres-guanyadors-dels-premis-literaris-2019-1345667174054.html?noticiaid=1345801228370